Vlada RS je sprejela odločitev o podaljšanju ukrepov za zajezitev in obvladovanje epidemije Covid -19. Z novim odlokom je podaljšala trenutno veljavni  Odlok o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja (Uradni list RS, št. 204/20). Glede na novi odlok in Sklep o začasni obliki izvajanja VIZ dela v vzgojno izobraževalnih zavodih (Uradni list RS, št. 181/20) se izobraževanje na daljavo izvaja tudi v tednu od 18. 1. 2021 do  22. 1. 2021.

Vrtci še naprej delajo v zmanjšanem obsegu, ki zagotavlja nujno varstvo za otroke, katerih starši so zaposleni in varstva ne morejo zagotoviti na drug način, če tako odloči župan občine, na območju, katere vrtec izvaja dejavnost. 

Drage učenke, dragi učenci, spoštovani starši.

Že nekaj tednov smo skupaj preko spletnega okolja in vem, da nekaterim že pojenja motivacija za to obliko dela. Zavedamo se pomena pouka v šoli, a na prvem mestu je zdravje vseh nas. Vse ostalo bo možno nadoknaditi.  Zato  ostajajte v domačem okolju, imejte skrb za svoje šolske obveznosti, redno in samostojno opravljajte šolsko delo. Vsak dan pa poskrbite za gibanje in sprostitev.

Starši, hvala vam za vašo pomoč.

Ostanite zdravi.

Tilka Jakob, ravnateljica

(Skupno 33 obiskov, današnjih obiskov 1)