Svetovalno delo AKTUALNO

Spoštovani starši, dragi učenci!

Delo na daljavo vse nas postavlja na posebno preizkušnjo. V dnevih, ko ste doma, lahko pri vas in vaših bližnjih zaznate več zaskrbljenosti, strahu in občutka nemoči. Morda se vas polaščajo jeza, žalost ali razočaranje, saj ste odrezani od vam pomembnih oseb in ne morete opravljati vsakodnevnih šolskih in obšolskih obveznosti na običajen način. Pogrešate sošolce, prijatelje, tudi člane širše družine.
V tem obdobju je še bolj pomembno, da preživite čim več časa z družino. Pogovarjate se, pripovedujte si šale, igrajte družabne igre, pojdite na sprehode, telovadite skupaj in imejte se radi.
Kljub oddaljenosti pa nam sodobna tehnologija omogoča komunikacijo in tudi mi bomo ostali povezani. Učitelji in svetovalni delavki smo vam in vašim staršem na voljo za vsa vprašanja ter za pomoč in podporo. Dosegljive smo preko elektronske pošte, preko katere se bomo dogovorili za način komunikacije:

Ksenija Potočnik: ksenija.potocnik@guest.arnes.si
Vanja Repnik: vanja.repnik@guest.arnes.si

KORISTNE POVEZAVE:
Telefon za psihološko podporo ob epidemiji Covid-19 24 ur na dan: 080 51 00
https://www.nijz.si/sl/zazivel-nov-telefon-za-psiholosko-podporo-ob-epidemiji-covid-19-080-51-00
Slovenska krovna zveza za psihoterapijo je objavila spletne strani in telefone za pomoč vsem otrokom in staršem v primeru stisk:
KAM PO POMOČ-OTROCI
https://www.skzp.si/covid-19/kam-po-pomoc-otroci/
KAM PO POMOČ-ODRASLI
https://www.skzp.si/covid-19/kam-po-pomoc-odrasli/

Lepo vas pozdravljamo z željo, da ostanete zdravi in da se kmalu vidimo v šoli.

(Skupno 438 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost