Radenci 2023

Po vseh lepih in težkih trenutkih se je približal konec naše ŠVN. V domu CŠOD Radenci smo se počutili odlično in doživeli veliko trenutkov, ki si jih bomo zapomnili.

RADENCI 2023

Učenci osmega razreda uživamo gostoljubje CŠOD Radenci ob reki Kolpi. Vsaki dan usvojimo več znanj o naravi, običajih, kolesarjenju, plavanju in veslanju. Pa tudi o urejanju sob, kuhanju in ... [ngg src="galleries" ids="373" display="basic_thumbnail"...

POTEP OB ŠMARTINSKEM JEZERU

Prvošolci in drugošolci smo se odpravili na naravoslovni dan - potep ob Šmartinskem jezeru. Spoznavali smo različna življenjska okolja, okolico Šmartinskega jezera, predvsem pa uživali v čudovitem dnevu in druženju. [ngg src="galleries" ids="372"...

OBISKAL NAS JE ZMAJČEK TONKO

Tudi letos je učence I.triletja obiskal zmajček Tonko iz Glasbene šole Slovenske Konjice.

DOGODKI

POTEP OB ŠMARTINSKEM JEZERU

POTEP OB ŠMARTINSKEM JEZERU

Prvošolci in drugošolci smo se odpravili na naravoslovni dan – potep ob Šmartinskem jezeru. Spoznavali smo različna življenjska okolja, okolico Šmartinskega jezera, predvsem pa uživali v čudovitem dnevu in druženju.

DOGODKI

OBISKAL NAS JE ZMAJČEK TONKO

OBISKAL NAS JE ZMAJČEK TONKO

Tudi letos je učence I.triletja obiskal zmajček Tonko iz Glasbene šole Slovenske Konjice. Zraven je prinesel svojo čudovito trobento, na katero nam je želel zaigrati.
 

read more…

DRUGOŠOLCI POSTALI MLADI ČLANI RDEČEGA KRIŽA

DRUGOŠOLCI POSTALI MLADI ČLANI RDEČEGA KRIŽA

 
Da je prostovoljstvo v življenju še kako pomembno, se zaveda vsak človek. Tudi drugošolci vemo, kako pomembno je, da si med seboj pomagamo, pa naj bo to pri šolskem delu, doma ali ljudem v naši bližini. Območno združenje Rdečega križa Slovenske Konjice nas je povabilo na prireditev in sprejeti smo bili med mlade člane RK. Dali smo zaobljubo, da bomo sledili dobrim zgledom in pomagali ljudem v stiski.
 

VABILO! GOSPA KATJA HATUNŠEK

 iz Centra za krepitev zdravja Slovenske Konjice

»Duševno zdravje – pomen spanja in zaslonski čas«,

 v sredo, 7. 6. 2023 ob 17. uri v jedilnici OŠ Vitanje.

VABILO

 

 

 

 

 

 

(Skupno 838 obiskov, današnjih obiskov 2)
Accessibility