https://youtu.be/j3-wPSfDiOg     Dober Tek!

GAŠPER MACUH DRŽAVNI PRVAK

GAŠPER MACUH DRŽAVNI PRVAK
GAŠPER 1., Alma 4.

ZAHVALA RK

Kot predstavnica šolskega Rdečega križa, se zahvaljujem vse učencem, staršem in njihovim domačim, ki so se v tednu dni s prostovoljnimi prispevki v obliki prehranskih izdelkov in sanitetnega materiala odzvali na trenutno humanitarno krizo v Ukrajini.

PRVOŠOLCI NA PLAVALNEM TEČAJU

Prvošolci smo se odločili, da se pripravimo na poletne dni in se v okviru športnih aktivnosti in Zlatega sončka odpravili na plavalni tečaj v Velenje.

DOGODKI

ZAHVALA RK

Kot predstavnica šolskega Rdečega križa, se zahvaljujem vse učencem, staršem in njihovim domačim, ki so se v tednu dni s prostovoljnimi prispevki v obliki prehranskih izdelkov in sanitetnega materiala odzvali na trenutno humanitarno krizo v Ukrajini. read more…

DOGODKI

PRVOŠOLCI NA PLAVALNEM TEČAJU

 
 
Prvošolci smo se odločili, da se pripravimo na poletne dni in se v okviru športnih aktivnosti in Zlatega sončka odpravili na plavalni tečaj v Velenje. Plavamo kot ribice, čofotamo in uživamo.

read more…

SPODBUJANJE PRIJATELJEV

 

Prijatelji so v našem življenju zelo pomembni, so povedali, zapisali, narisali ali ubesedili učenci, ki so sodelovali v projektu Spodbujamo prijateljstvo.

read more…

(Skupno 395 obiskov, današnjih obiskov 1)